flippermaskine pinballmaskine flipper Flippermaskiner.com
Udlejning, opstilling og reparation af flippermaskiner
flippermaskine pinballmaskine flipper  


Velkommen

Opstilling

Udlejning

Reparation

Flipperkursus

Valg af flipper

Om os

Kontakt


Kontakt:

Mob.: 23 72 44 45
flippermaskine@gmail.com


Tilmeld nyhedsmail: 


Om Flippermaskiner.com

At istandsætte og spille på flippermaskiner har været en hobby som jeg har haft i mange år. Jeg sætter en ære i at de maskiner som jeg har istandsat er i tip-top stand. Derfor kan du også være sikker på at uanset om du vil leje en flipper, have en opstillet eller repareret, så gør jeg det yderst for at den er driftsikker, præsentable og til glæde for alle som spiller på den.

Som udgangspunkt er mine flippermaskiner ikke til salg - men du er velkommen til at kontakt mig hvis du har brug for et godt råd i forbindelse med køb eller salg af flippermaskine. Hvis du ønsker at sælge din flipper er du også velkommen til at kontakte mig især hvis den er fra medio 1980érne og frem, så giver jeg gerne et bud på den.

Det er interessen for flippermaskinerne som "driver værket" og derfor drives Flippermaskiner.com udelukkende som hobbyvirksomhed. Dette betyder at der ikke er tilknyttet noget CVR Nr. og at jeg er nemmest at træffe uden for normal arbejdstid.

Venlig hilsen

Niels-Henrik Pedersen
5750 Ringe
 

flippermaskine flippermaskiner flippermaskine flippermaskiner   flippermaskine flippermaskiner flippermaskine flippermaskiner

Mød flippermaskiner på Facebook
Mød os på Facebook


flippermaskine logo

flippermaskine logo

flippermaskine logo

flippermaskine logo

flippermaskine logo